lauantai 6. lokakuuta 2012

Kunnallisvaalit Tampereella 2012 - Haistakaa paska arvon perinteisten puolueiden edustajat. Mitä olette tehneet asunnottomien suomalaisten hyväksi? Perkele: Somaleita, afgaaneita, irakilaisia otetaan maahamme ja asutetaan mutta suomalaiset saavat majoittua puskissa, veneiden alla ja porttikongeissa


Kunnallisvaalit Tampereella 2012: Arvon kuntavaaliehdokkaat ja tamperelaiset äänestäjät: Missä on se kuntavaaliryhmä, joka pyrkisi auttamaan suomalaisia jaloilleen ja asumisen alkuun, kun on ns. lentänyt "luottohäiriö"-merkinnällä ulos Realia ymv asuntovuokraamojen kriteereistä ulos?

Haistakaa paska arvon perinteisten puolueiden edustajat. Mitä olette tehneet asunnottomien suomalaisten hyväksi?

Perkele: Somaleita, afgaaneita, irakilaisia otetaan maahamme ja asutetaan mutta suomalaiset saavat majoittua puskissa, veneiden alla ja porttikongeissa

Seppo Lehto omalta listaltaan äärimmäisen oikealla vaalilistoissa Tampereen kaupunginvaltuustoon asunnottomien tamperelaisten asialla: Asuntoja asunnottomille: NYT!

Pakolaisten vastaanotosta voimme luopua niin emme syyllisty suomalaisten syrjintää ko. tahojen asutuspoliitikalla, kun suomalaiset saavat olla ilman asuntoa ja lämpöä, sekä sateensuojaa.

-----------------------------------
http://seppo-lehto-kaupunginvaltuustoon-2012.blogspot.fi/
------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti